
Hoe wordt kaas gemaakt?
Het volledige proces tot in de winkel. Bij Steen Food Masters hebben we een uitgebreid assortiment kazen. Zowel Belgische, Franse als Nederlandse. Maar hoe wordt kaas gemaakt? Welke processen gaan eraan vooraf voordat de kaas bij u in de winkel terecht komt.WrongelbereidingMelk is het belangrijkste basisproduct voor kaas is. Kaas ...
Lees meer
Tijd voor maatjes en Hollandse Nieuwe
Een lekker haringmaatje kan smaken! Visliefhebbers kijken dan ook elk jaar vol verwachting uit naar de nieuwe haring. De nieuwe vangst is vanaf 16/06 te verkrijgen!Haringmaatjes voor een heel jaar!De volledige jaarvoorraad haring wordt gedurende een zestal weken in mei en juni gevangen. In die periode is de haring namelijk ...
Lees meer
Peka. Specialist in aardappelproducten
Op zoek naar heerlijke aardappelproducten voor je klanten? Kies voor Peka bij Steen Food Masters. Peka is al sinds 1970 gespecialiseerd in het verwerken van aardappelen tot twee halffabricaten: koelverse kort houdbare producten en koelverse lang houdbare producten. Hiermee heeft het familiebedrijf een nieuw marktsegment ontwikkeld: de vers gekookte en ...
Lees meer
Aspergeseizoen
Alles wat je wil weten over asperges van bij ons! Eindelijk, het aspergeseizoen is er weer! Vanaf begin maart komen de eerste asperges uit serreteelt op de markt. Voor asperges uit volle grond moeten we wachten tot de tweede helft van april. De beste asperges zijn verkrijgbaar in mei en ...
Lees meer
Diepvriesgroenten zijn gezond!
Van op het veld tot op het bord van jouw klant. Diepvriesgroenten en verse groenten doorlopen een compleet andere cyclus, maar nog al te vaak wordt onterecht gedacht dat diepvriesgroenten minder gezond zijn dan groenten uit de versafdeling. Nochtans zijn ze niet alleen gemakkelijk, maar ook enorm voedzaam. Sterker nog, ...
Lees meer
Ontdek de lekkerste rustieke broden bij Steen Food Masters
Je klanten verwennen met het allerlekkerste brood? Dan kies je voor rustiek brood van Pastridor of Diversi Foods bij Steen Food Masters. Onder het motto “proef het authentieke karakter” kun je klanten laten genieten van eten als een beleving, waarbij ze nieuwe smaaksensaties ontdekken, texturen voelen en vooral echt kunnen ...
Lees meer
Hoe versnijd je een Ganda ham?
Laat je klanten genieten van perfect gesneden ham. Het snijden van een hele Ganda Ham is niet moeilijk en begint met het op de juiste manier plaatsen van de ham in de hamhouder. Met deze stappen bereik je gegarandeerd een goed resultaat.Versnijding van een ham op beenAlles begint met een ...
Lees meer
De Appelaere kondigt nieuw sap aan
De Appelaere familie breidt uit, naast hun sappen Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere kun je nu ook genieten van Druivelaere, een heerlijk puur druivensapje voor jong en oud. Druivelaere is honderd procent puur druivensap zonder enige toevoegingen. De sappige druiven groeien in zonovergoten gaarden en worden direct na oogst geperst. Het ...
Lees meer
Meer waardering nodig voor zuivel en rood vlees
Het negatieve imago van rood vlees (en melk) is niet terecht en wordt niet onderbouwd door feiten. Dat zei de professor Mente op een internationaal symposium in Brussel over de rol van dierlijke voedingsmiddelen in een gezond eetpatroon. Zo schrijft VORK.Mente is researcher bij het Population Health Research Institute, gelieerd ...
Lees meerOnze promo’s ontvangen?
Schrijf je snel in!
Contacteer Steen Food Masters
Stuur gerust een bericht en we zullen u zo snel mogelijk contacteren via telefoon of email.
Adressen
8480 Eernegem
Belgie
8480 Ichtegem
Belgie