Ik heb een
AGF groentewinkel

Steen Food Masters heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve producten voor de AGF groentewinkel. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Inspiratie voor de AGF groentewinkel


Bij Steen Food Masters willen we de AGF groentewinkel adviseren en inspireren bij het samenstellen van haar assortiment. In deze rubriek ontdek je gloednieuwe voedingsproducten en de verborgen pareltjes uit ons gamma.

Kant-en-klare knoflookpuree

Onmisbaar in de keuken van food professionals: de knoflookpuree van Bresc. Deze kant-en-klare puree is gemaakt van verse knoflookteentjes en heeft een heerlijke, scherpe smaak. De puree is een echte smaakmaker in sauzen, soepen en marinades. Geschikt voor heel wat culinaire toepassingen!

Knoflookpuree (Bresc)

Onze troeven voor de AGF groentewinkel

Ruim assortiment

Ruim assortiment.

Bij ons vind je werkelijk alles voor de AGF groentewinkel. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve food en non-food producten. Je vindt er niet alleen klassiekers, maar ook nieuwe producten of merken.

Klantgericht advies

Klantgericht advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij advies op maat geven. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van je eigen assortiment en over het uitstallen en promoten van je producten.

Inspiratie & innovatie

Inspiratie & innovatie.

Wij volgen de laatste foodtrends op en gaan steeds op zoek naar nieuwe producten en leveranciers. Zo ben je helemaal mee en kan je innoveren met nieuwe en vernieuwende producten of merken.

CTA groentewinkel

Al een account op onze webshop?

✓ Méér dan 8.500 producten

✓ 24/24 en 7/7 online bestellen

✓ Talrijke promoties

ACCOUNT AANVRAGEN