Ik heb een
buurtwinkel - supermarkt

Steen Food Masters heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve producten voor de buurtwinkel-supermarkt. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Inspiratie voor de buurtwinkel-supermarkt


Bij Steen Food Masters willen we de buurtwinkel-supermarkt adviseren en inspireren bij het samenstellen van haar assortiment. In deze rubriek ontdek je gloednieuwe voedingsproducten en de verborgen pareltjes uit ons gamma.

Muffins als margemaker

Een interessante margemaker voor food professionals: de muffins van Beldessert. Deze diepvriesmuffins blijven lekker tot 5 à 6 dagen na ontdooiing en drogen niet uit als ze koelvers worden verkocht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken, zoals chocolade, stracciatella,speculoos-caramel, vanille-citroen en nutella.

Muffin (Beldessert)

Onze troeven voor de buurtwinkel-supermarkt

Ruim assortiment

Ruim assortiment.

Bij ons vind je werkelijk alles voor de buurtwinkel-supermarkt. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve food en non-food producten. Je vindt er niet alleen klassiekers, maar ook nieuwe producten of merken.

Klantgericht advies

Klantgericht advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij advies op maat geven. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van je eigen assortiment en over het uitstallen en promoten van je producten.

Inspiratie & innovatie

Inspiratie & innovatie.

Wij volgen de laatste foodtrends op en gaan steeds op zoek naar nieuwe producten en leveranciers. Zo ben je helemaal mee en kan je innoveren met nieuwe en vernieuwende producten of merken.

CTA buurtwinkel-supermarkt

Al een account op onze webshop?

✓ Méér dan 8.500 producten

✓ 24/24 en 7/7 online bestellen

✓ Talrijke promoties

ACCOUNT AANVRAGEN