Ik heb een
bakkerij

Steen Food Masters heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve producten voor de bakkerij. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Inspiratie voor de bakkerij

Bij Steen Food Masters willen we de bakkerij adviseren en inspireren bij het samenstellen van haar assortiment. In deze rubriek ontdek je gloednieuwe voedingsproducten en de verborgen pareltjes uit ons gamma.

Vrolijke Disneyworstjes

Terug naar school... De kippenworstjes van Disney zijn ideaal voor in de brooddoos. Ze bewaren tot 12 uur buiten de koeling, hebben een lekkere, gummy beet en zijn beperkt in suikers en vetten. Ook verkrijgbaar als hespenworstjes!

Disneyworst

Onze troeven voor de bakkerij

Ruim assortiment

Ruim assortiment.

Bij ons vind je werkelijk alles voor de bakkerij. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve food en non-food producten. Je vindt er niet alleen klassiekers, maar ook nieuwe producten of merken.

Klantgericht advies

Klantgericht advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij advies op maat geven. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van je eigen assortiment en over het uitstallen en promoten van je producten.

Inspiratie & innovatie

Inspiratie & innovatie.

Wij volgen de laatste foodtrends op en gaan steeds op zoek naar nieuwe producten en leveranciers. Zo ben je helemaal mee en kan je innoveren met nieuwe en vernieuwende producten of merken.

CTA - bakkerij

Al een account op onze webshop?

✓ Méér dan 8.500 producten

✓ 24/24 en 7/7 online bestellen

✓ Talrijke promoties

ACCOUNT AANVRAGEN