Ik heb een
cateringzaak - grootkeuken

Steen Food Masters heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve producten voor de cateringzaak-grootkeuken. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Inspiratie voor de cateringzaak-grootkeuken

Bij Steen Food Masters willen we de cateringzaak-grootkeuken adviseren en inspireren bij het samenstellen van haar assortiment. In deze rubriek ontdek je gloednieuwe voedingsproducten en de verborgen pareltjes uit ons gamma.

Voorgegaarde boontjes

De boontjes uit het Minute-assortiment van Bonduelle zijn zeer fijn en hebben een smakelijke textuur en een volle smaak. Ze zijn ideaal voor food professionals die op zoek zijn naar food solutions om de energiekost te verlagen. De boontjes zijn immers voorgegaard en direct regenereerbaar met een korte preparatietijd (bv. in de wok, grill of oven). Dankzij het unieke stoomproces hebben de boontjes bovendien een optimaal rendement, want er is quasi geen vochtverlies.

Boontjes (Bonduelle)

Onze troeven voor de cateringzaak-grootkeuken

Ruim assortiment

Ruim assortiment.

Bij ons vind je werkelijk alles voor de cateringzaak-grootkeuken. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve food en non-food producten. Je vindt er niet alleen klassiekers, maar ook nieuwe producten of merken.

Klantgericht advies

Klantgericht advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij advies op maat geven. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van je eigen assortiment en over het uitstallen en promoten van je producten.

Inspiratie & innovatie

Inspiratie & innovatie.

Wij volgen de laatste foodtrends op en gaan steeds op zoek naar nieuwe producten en leveranciers. Zo ben je helemaal mee en kan je innoveren met nieuwe en vernieuwende producten of merken.

CTA cateringzaak-grootkeuken

Al een account op onze webshop?

✓ Méér dan 8.500 producten

✓ 24/24 en 7/7 online bestellen

✓ Talrijke promoties

ACCOUNT AANVRAGEN