Ik heb een
broodjeszaak

Steen Food Masters heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve producten voor de broodjeszaak. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Inspiratie voor de broodjeszaak


Bij Steen Food Masters willen we de broodjeszaak adviseren en inspireren bij het samenstellen van haar assortiment. In deze rubriek ontdek je gloednieuwe voedingsproducten en de verborgen pareltjes uit ons gamma.

Heerlijke dessert cups

De dessert cups van Deleye bieden heel wat mogelijkheden voor food professionals. Deze toegankelijke diepvries desserts hebben een uitstekende kwaliteit en een lange houdbaarheid van 1,5 jaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: chocolademousse, tiramisu (met of zonder speculoos), frambozenmousse met witte chocolade, vanillepudding met speculoos en caramel mousse. Dankzij de uitgebreide range kunnen food professionals variatie en rotatie inbouwen. Heel wat food professionals kleven een eigen stickertje op het plastic dekseltje.

Dessert cups (Deleye)

Onze troeven voor de broodjeszaak

Ruim assortiment

Ruim assortiment.

Bij ons vind je werkelijk alles voor de broodjeszaak. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve food en non-food producten. Je vindt er niet alleen klassiekers, maar ook nieuwe producten of merken.

Inspiratie & innovatie

Klantgericht advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij advies op maat geven. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van je eigen assortiment en over het uitstallen en promoten van je producten.

Klantgericht advies

Inspiratie & innovatie.

Wij volgen de laatste foodtrends op en gaan steeds op zoek naar nieuwe producten en leveranciers. Zo ben je helemaal mee en kan je innoveren met nieuwe en vernieuwende producten of merken.

CTA broodjeszaak

Al een account op onze webshop?

✓ Méér dan 8.500 producten

✓ 24/24 en 7/7 online bestellen

✓ Talrijke promoties

ACCOUNT AANVRAGEN