Ik heb een
broodjeszaak

Steen Food Masters heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve producten voor de broodjeszaak. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Inspiratie voor de broodjeszaak


Bij Steen Food Masters willen we de broodjeszaak adviseren en inspireren bij het samenstellen van haar assortiment. In deze rubriek ontdek je gloednieuwe voedingsproducten en de verborgen pareltjes uit ons gamma.

Frisse pastasalade met tonijn

Ontdek de pastasalade met tonijn van Mealius. Deze pastasalade bevat alle ingrediënten voor een heerlijke, zomerse maaltijd: geelvintonijn, macaroni, gesnipperde ui, tomatenblokjes en een frisse, artisanale light tartaar-vinaigrette. Een zomers topproduct!

Pastasalade tonijn (Mealius)

Onze troeven voor de broodjeszaak

Ruim assortiment

Ruim assortiment.

Bij ons vind je werkelijk alles voor de broodjeszaak. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve food en non-food producten. Je vindt er niet alleen klassiekers, maar ook nieuwe producten of merken.

Inspiratie & innovatie

Klantgericht advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij advies op maat geven. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van je eigen assortiment en over het uitstallen en promoten van je producten.

Klantgericht advies

Inspiratie & innovatie.

Wij volgen de laatste foodtrends op en gaan steeds op zoek naar nieuwe producten en leveranciers. Zo ben je helemaal mee en kan je innoveren met nieuwe en vernieuwende producten of merken.

CTA broodjeszaak

Al een account op onze webshop?

✓ Méér dan 8.500 producten

✓ 24/24 en 7/7 online bestellen

✓ Talrijke promoties

ACCOUNT AANVRAGEN