Ik heb een
slagerij - traiteur

Steen Food Masters heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve producten voor de slagerij-traiteur. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Inspiratie voor de slagerij-traiteur

Bij Steen Food Masters willen we de slagerij-traiteur adviseren en inspireren bij het samenstellen van haar assortiment. In deze rubriek ontdek je gloednieuwe voedingsproducten en de verborgen pareltjes uit ons gamma.

Valenciaanse paella

De traditionele, Valenciaanse paella met zeevruchten van Smiling Cook is een kant-en-klaar diepvriesproduct met een gegarandeerde foodcost. De paella bevat rijst, kip, chorizo, koolvis, roze garnalen, mosselvlees, inktvisringen, rode paprika, tomaat, erwtjes, ajuin, specerijen en kan worden afgewerkt naar eigen smaak. Snel klaar in de oven of wokpan!

Paella

Onze troeven voor de slagerij-traiteur

Ruim assortiment

Ruim assortiment.

Bij ons vind je werkelijk alles voor de slagerij-traiteur. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve food en non-food producten. Je vindt er niet alleen klassiekers, maar ook nieuwe producten of merken.

Klantgericht advies

Klantgericht advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij advies op maat geven. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van je eigen assortiment en over het uitstallen en promoten van je producten.

Inspiratie & innovatie

Inspiratie & innovatie.

Wij volgen de laatste foodtrends op en gaan steeds op zoek naar nieuwe producten en leveranciers. Zo ben je helemaal mee en kan je innoveren met nieuwe en vernieuwende producten of merken.

CTA slagerij-traiteur

Al een account op onze webshop?

✓ Méér dan 8.500 producten

✓ 24/24 en 7/7 online bestellen

✓ Talrijke promoties

ACCOUNT AANVRAGEN