Ik heb een
kaaswinkel - delicatessenzaak

Steen Food Masters heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve producten voor de kaaswinkel-delicatessenzaak. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Inspiratie voor de kaaswinkel-delicatessenzaak


Bij Steen Food Masters willen we de kaaswinkel-delicatessenzaak adviseren en inspireren bij het samenstellen van haar assortiment. In deze rubriek ontdek je gloednieuwe voedingsproducten en de verborgen pareltjes uit ons gamma.

Astronautenkaas

Oud Roeselare van kaasboerderij 't Groendal is een 'spacy' kaas, en dat mag je gerust letterlijk nemen. Deze kaas stond immers op het menu in het internationaal ruimtestation ISS. Omdat de Amerikaanse astronaute Shannon Walker er verzot op is, voegde ze deze kaas toe aan haar 'wishlist' met voeding om mee te nemen naar het ruimtestation.

Benieuwd naar deze kaas? Deze extra belegen harde hoevekaas (48+) heeft een lichtgele textuur en een volle en belegen, maar toch zachte en pittige smaak. De kaas viel meermaals in de internationale prijzen (World Cheese Awards).

Oud Roeselare ('t Groendal)

Onze troeven voor de kaaswinkel-delicatessenzaak

Ruim assortiment

Ruim assortiment.

Bij ons vind je werkelijk alles voor de kaaswinkel-delicatessenzaak. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve food en non-food producten. Je vindt er niet alleen klassiekers, maar ook nieuwe producten of merken.

Klantgericht advies

Klantgericht advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij advies op maat geven. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van je eigen assortiment en over het uitstallen en promoten van je producten.

Inspiratie & innovatie

Inspiratie & innovatie.

Wij volgen de laatste foodtrends op en gaan steeds op zoek naar nieuwe producten en leveranciers. Zo ben je helemaal mee en kan je innoveren met nieuwe en vernieuwende producten of merken.

CTA kaaswinkel-delicatessenzaak

Al een account op onze webshop?

✓ Méér dan 8.500 producten

✓ 24/24 en 7/7 online bestellen

✓ Talrijke promoties

ACCOUNT AANVRAGEN