Ik heb een
horecazaak - foodbar

Steen Food Masters heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve producten voor de horecazaak-foodbar. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Inspiratie voor de horecazaak-foodbar


Bij Steen Food Masters willen we de horecazaak-foodbar adviseren en inspireren bij het samenstellen van haar assortiment. In deze rubriek ontdek je gloednieuwe voedingsproducten en de verborgen pareltjes uit ons gamma.

Voorgekookte pasta's

Ken je de voorgekookte pasta’s van Smiling Cook al? Deze diepgevroren pasta’s zijn al volledig gekookt, zodat ze onmiddellijk kunnen worden gemengd onder andere ingrediënten. Omdat je de pasta niet meer hoeft te koken, kun je als food professional dus rekenen op tijdswinst, gebruiksgemak en een juiste maatvoering. De pasta’s zijn zeer lang houdbaarheid (18 maanden) en zijn verkrijgbaar in verschillende variaties, zoals spaghetti, macaroni, penne, fusilli, rigatoni, Chinese mie in nestjes, etc. Perfect voor een zomerse pastasalade!

Voorgekookte pasta (Smiling Cook)

Onze troeven voor de horecazaak-foodbar

Ruim assortiment

Ruim assortiment.

Bij ons vind je werkelijk alles voor de horecazaak-foodbar. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve food en non-food producten. Je vindt er niet alleen klassiekers, maar ook nieuwe producten of merken.

Klantgericht advies

Klantgericht advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij advies op maat geven. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van je eigen assortiment en over het uitstallen en promoten van je producten.

Inspiratie & innovatie

Inspiratie & innovatie.

Wij volgen de laatste foodtrends op en gaan steeds op zoek naar nieuwe producten en leveranciers. Zo ben je helemaal mee en kan je innoveren met nieuwe en vernieuwende producten of merken.

CTA horecazaak-foodbar

Al een account op onze webshop?

✓ Méér dan 8.500 producten

✓ 24/24 en 7/7 online bestellen

✓ Talrijke promoties

ACCOUNT AANVRAGEN