Ik heb een
viswinkel - traiteur

Steen Food Masters heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve producten voor de viswinkel-traiteur. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Inspiratie voor de viswinkel-traiteur


Bij Steen Food Masters willen we de viswinkel-traiteur adviseren en inspireren bij het samenstellen van haar assortiment. In deze rubriek ontdek je gloednieuwe voedingsproducten en de verborgen pareltjes uit ons gamma.

Feestelijke fine champagnesaus

Dé feestsaus bij uitstek: fine champagnesaus! Deze saus kan perfect worden geserveerd bij gevogelte, vederwild en wit vlees en is lekker bij heel wat groenten en fruit. In ons assortiment vind je een heerlijke fine champagnesaus van CooKKing met een lange houdbaarheid van 35 dagen.

Fine champagne saus (CookKing)

Onze troeven voor de viswinkel-traiteur

Ruim assortiment

Ruim assortiment.

Bij ons vind je werkelijk alles voor de viswinkel-traiteur. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve food en non-food producten. Je vindt er niet alleen klassiekers, maar ook nieuwe producten of merken.

Klantgericht advies

Klantgericht advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij advies op maat geven. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van je eigen assortiment en over het uitstallen en promoten van je producten.

Inspiratie & innovatie

Inspiratie & innovatie.

Wij volgen de laatste foodtrends op en gaan steeds op zoek naar nieuwe producten en leveranciers. Zo ben je helemaal mee en kan je innoveren met nieuwe en vernieuwende producten of merken.

CTA viswinkel-traiteur

Al een account op onze webshop?

✓ Méér dan 8.500 producten

✓ 24/24 en 7/7 online bestellen

✓ Talrijke promoties

ACCOUNT AANVRAGEN